(Poistunut julkaisusta)

Metsäalan harjoittelijoita, Lappi
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Metsähallitus Metsätalous Oy on Metsähallituksen kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiön tehtävänä on valtion metsien hoito ja puunkorjuu monikäytön periaatteiden mukaisesti. Metsähallitus Metsätalous Oy myy PEFC-sertifioitua puuta.

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee kesäksi harjoittelijoita Lapin alueelle. Harjoittelun kesto on 2-3 kuukautta.

Harjoittelupaikkamme ovat tarkoitettu metsäalaa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa opiskeleville. Palkkaamme  1-3 opiskelijaa 1-harjoitteluun, jossa tehtävä sisältää pääasiassa raivaussaha- ja istutustyötä ja 11-12 opiskelijaa 2- ja 3-harjoitteluun, jossa tehtävät ovat metsäsuunnittelua (6 opiskelijaa), metsänhoidon ohjaustehtäviä (1-3 opiskelijaa) tai korjuun- ja kuljetuksen ohjaustehtäviä (3 opiskelijaa).

Edellytämme sinulta reipasta ja luotettavaa työotetta sekä yhteistyökykyisyyttä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden harjoitteluun yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa sekä mahdollisuuden tutustua Metsähallitukseen työnantajana. 

Harjoittelu on mahdollista seuraavilla toimipaikoillamme: Rovaniemi, Ranua, Pello, Kittilä, Posio, Kemijärvi, Savukoski ja Sodankylä

Kerrothan hakulomakkeella harjoittelun/tehtävän, josta olet eniten kiinnostunut. Tämän lisäksi kerro ensisijainen toiveesi toimipaikaksi.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat. Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme harjoittelijoita tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian!

Annamme mielellämme lisätietoja harjoittelusta. Kysymyksiisi vastaavat:

tiimiesimies Antti Nurmi, puh. 040 715 1741(metsäsuunnittelu)

hankintapäällikkö Juha Pyhäjärvi, puh. 0400 393 781 (korjuu/kuljetus)

metsänhoitopäällikkö Olli Lipponen, puh. 040 738 4408 (metsänhoito).