(Poistunut julkaisusta)

Method Engineer, Testing
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Tehtävästä

Haemme nyt innovatiivista ja kehityshenkistä osaajaa Method Engineer, Testing -tehtävään Venttiiliteknologiakeskukseemme Vantaalle.

Tehtävässä tulet olemaan osana menetelmäkehitystiimiämme, joka vastaa tehtaan tuotannon prosessien tukemisesta ja teknologisesta kehittämisestä. Tehtävässä toimit tuotekoestuksen ja -testauksen asiantuntijana vastaten tuotannon käyttäjätuesta sekä testausjärjestelmäkokonaisuuden (Nelscope) kehittämisestä globaalisti yhdessä asiantuntijaverkoston kanssa. Tehtävässä tarjoat asiantuntemuksesi ja tukesi myös kolmella mantereella sijaitsevien toimintojemme käyttöön. Osallistut tehtaan eri kehityshankkeisiin koestus- ja testausjärjestelmäasiantuntijan roolissa.

Kehitystiimimme kaikki jäsenet osallistuvat aktiivisesti ja innovatiivisesti kokoonpanomenetelmien kehittämistyöhön. Osaltasi pääset myös vetämään eri kehityshankkeita ja –projekteja, sekä osallistumaan tehtaan työturvallisuuden parantamiseen yhdessä muun organisaation kanssa.

Työskentelet yhteistyössä laajan osaajaverkoston kanssa (mm. tuotannon työntekijät, IT osasto, alihankkijat, tuotannonsuunnittelu, tehtaan johto sekä muut toiminnot). Tehtävä vaatii globaalia matkustusvalmiutta muutamia kertoja vuodessa.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutustausta tai työkokemuksen mukanaan tuomaa ammatillista osaamista. Lisäksi toivomme kokemusta:

  • sähkö- ja mittaustekniikasta
  • PC:n käytöstä automaatio ja mittaussovelluksissa
  • Tietokoneista, oheislaitteista ja Windows-käyttöjärjestelmästä, asennus ja konfigurointi
  • MySQL (tietokanta) perusteista, kyselyt ja hallinta
  • LabView- ja TestStand-ohjelmistoista, tunteminen ja käyttö

Tehtävää tukevaa kokemusta sinulla olisi hyvä olla seuraavista osa-alueista:

  • Lean & SixSigma
  • Tilastotekniikka (Minitab)
  • Venttiilitestausstandardit ja -käytäntöjen tuntemus
  • Venttiiliyhdistelmän ohjauskomponenttien tuntemus
  • Serverit ja niiden perustoiminta

Työskentelyotteeltasi olet vastuullinen ja oma-aloitteinen sekä aidosti kiinnostunut löytämään ratkaisut ongelmiin ja kehittämään valmistusprosessejamme. Työskentelysi tyyli on valmentava. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Tehtävässä tarvitaan suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän menetelmäkehityksen parissa kansainvälisessä yrityksessä. Pääset luomaan uutta, viemään toimintaamme ja työskentelytapojamme eteenpäin sekä suoraan vaikuttamaan yrityksemme menestykseen. Tueksesi saat mukavat ja osaavat kollegat, perusteellisen perehdytyksen sekä suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Development Manager Jari-Antero Sivula, puh: +358 50 317 1246, puhelut ainoastaan ma 18.3. klo 09-11 ja ke 13.3. klo 14-16.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.