(Poistunut julkaisusta)

Method Engineer, System Development
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Tehtävästä

Haemme nyt innovatiivista ja kehityshenkistä osaajaa Method Engineer, System Development -tehtävään Venttiiliteknologiakeskukseemme Vantaalle.

Tehtävässä tulet olemaan osana menetelmäkehitystiimiämme, joka vastaa tehtaan tuotannon prosessien tukemisesta ja teknologisesta kehittämisestä. Osallistut tehtaan eri kehityshankkeisiin järjestelmäasiantuntijan roolissa. Lisäksi vastuualueisiisi kuuluvat:

  • Manufacturing Execution System –tuotannonohjausjärjestelmän (MES) kehitys yhteistyössä IT osaston ja alihankkijoiden kanssa
  • Enterprise Resource Planning –toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) kehitystyöhön osallistuminen tuotannon edustajana
  • Product Lifecycle Management –järjestelmän (PLM) testaamisen ja käyttöönoton koordinointi

Kehitystiimimme kaikki jäsenet osallistuvat aktiivisesti ja innovatiivisesti kokoonpanomenetelmien kehittämistyöhön. Osaltasi pääset myös vetämään eri kehityshankkeita ja –projekteja, sekä osallistumaan tehtaan työturvallisuuden parantamiseen yhdessä operaatioiden kanssa. Halutessasi voit lisäksi osallistua avustaviin mallinnustehtäviin kokoonpanon menetelmäsuunnittelussa.

Työskentelet yhteistyössä laajan osaajaverkoston kanssa (mm. IT osasto, alihankkijat, tuotannonsuunnittelu, tehtaan johto sekä muut operaatiot). Tehtävä vaatii globaalia matkustusvalmiutta muutamia kertoja vuodessa.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutustausta tai työkokemuksen mukanaan tuomaa ammatillista osaamista. Lisäksi toivomme kokemusta MES-, ERP- ja PLM- tai PDM-järjestelmistä. ERP-järjestelmän osalta arvostamme erityisesti kokemusta Lawson M3 ohjelmistosta.

Työskentelyotteeltasi olet vastuullinen ja oma-aloitteinen sekä aidosti kiinnostunut löytämään ratkaisut ongelmiin ja kehittämään valmistusprosessejamme. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Tehtävässä tarvitaan suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän menetelmäkehityksen parissa kansainvälisessä yrityksessä. Pääset luomaan uutta, viemään toimintaamme ja työskentelytapojamme eteenpäin sekä suoraan vaikuttamaan yrityksemme menestykseen. Tueksesi saat mukavat ja osaavat kollegat, perusteellisen perehdytyksen sekä suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Development Manager Jari-Antero Sivula, puh: +358 50 317 1246, puhelut ainoastaan ke 22.8. klo 16-17 ja pe 24.8. klo 14-16.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.9.2018.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.