Method Engineer Metsolle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Etsimme innovatiivista ja kehityshenkistä osaajaa Method Engineer -tehtävään Metsolle Vantaalle. Tehtävässä pääset olemaan osana menetelmäkehitystiimiä, joka vastaa tehtaan tuotannon prosessien tukemisesta ja teknologisesta kehittämisestä. Kansainvälisessä positiossa tarjoat asiantuntemuksesi ja tukesi myös kolmella mantereella sijaitsevien toimintojen käyttöön. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän menetelmäkehityksen parissa osaavassa tiimissä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit tuotekoestuksen ja -testauksen asiantuntijana vastaten tuotannon käyttäjätuesta sekä testausjärjestelmäkokonaisuuden (Nelscope) kehittämisestä globaalisti yhdessä asiantuntijaverkoston kanssa. Työskentelet yhteistyössä laajan osaajaverkoston kanssa (mm. tuotannon työntekijät, IT osasto, alihankkijat, tuotannonsuunnittelu, tehtaan johto sekä muut toiminnot). Tehtävä vaatii globaalia matkustusvalmiutta muutamia kertoja vuodessa.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset


* Osallistumaan aktiivisesti ja innovatiivisesti kokoonpanomenetelmien kehitystyöhön
* Vetämään eri kehityshankkeita ja -projekteja
* Osallistumaan tehtaan työturvallisuuden parantamiseen yhdessä muun organisaation kanssa
* Osallistumaan tehtaan eri kehityshankkeisiin koestus- ja testausjärjestelmäasiantuntijan roolissa
* Luomaan uutta, viemään toimintaa ja työskentelytapoja eteenpäin sekä suoraan vaikuttamaan yrityksen menestykseen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutustausta IT-alalta (esim. tietoliikenneinsinöörin tutkinto) tai työkokemuksen mukanaan tuomaa ammatillista osaamista. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Lisäksi katsomme eduksi jos sinulla on kokemusta:


* Sähkö- ja mittaustekniikasta
* PC:n käytöstä automaatio- ja mittaussovelluksissa
* Tietokoneista, oheislaitteista ja Windows-käyttöjärjestelmästä, asennus ja
konfigurointi
* LabView- ja TestStand-ohjelmistojen perustuntemus


Etsimällämme henkilöllä on:


* Vastuullinen ja oma-aloitteinen työskentelyote
* Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
* Aito kiinnostus löytää ratkaisuja ongelmiin


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Palvelemme kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksia. Autamme asiakkaitamme parantamaan toimintansa tehokkuutta, vähentämään riskejä ja lisäämään kannattavuutta ainutlaatuisen tietotaitomme, kokeneiden asiantuntijoidemme ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Rakennamme yhdessä uutta, kestävää kasvua.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaivos- ja kivenmurskauslaitteita ja -järjestelmiä sekä teollisuusventtiileitä ja venttiiliohjaimia. Tuemme asiakkaitamme laajalla palveluvalikoimalla sekä maailmanlaajuisella yli 80 palvelukeskuksen ja noin 6 000 palveluammattilaisen verkoston avulla. Metsolle turvallisuus on ykkösasia.

Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli noin 2,6 miljardia euroa. Metso työllistää yli 11 000 henkeä yli 50 maassa. Expect results.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1259788
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa