(Poistunut julkaisusta)

Method Engineer, Analyzing
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

 

Tehtävästä

Haemme nyt innovatiivista ja kehityshenkistä osaajaa Method Engineer, Analysing -tehtävään Venttiiliteknologiakeskukseemme Vantaalle.

Tehtävässä tulet olemaan osana venttiileitä valmistavan tehtaan menetelmäkehitystiimiämme, joka vastaa tehtaan tuotannon prosessien tukemisesta ja teknologisesta kehittämisestä. Toimit työntutkijana hyödyntäen nykyaikaisia digitaalisen työskentelyn menetelmiä, kuten videoanalyysia ja virtuaalista todellisuutta. Osallistut menetelmien kehittämisen ideointiin ja suunnitteluun sekä tarjoat asiantuntemuksesi ja tutkimustuloksesi muiden tiimiläisten käyttöön tehtaamme valmistusympäristön kehittämiseksi. Lisäksi osallistut työntutkimuksen näkökulmasta tuotehinnoitteluun vaikuttavien osatekijöiden laskentaan.

Kehitystiimimme kaikki jäsenet osallistuvat aktiivisesti ja innovatiivisesti valmistusmenetelmien kehittämistyöhön. Osaltasi pääset osallistumaan tehtaan työturvallisuuden parantamiseen yhdessä muun organisaation kanssa.

Työskentelet yhteistyössä osaajaverkoston kanssa (mm. tuotannon työntekijät, tuotannon suunnittelijat, työnjohtajat ja muut tiimin kollegat).

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutustausta ja/tai työkokemuksen mukanaan tuomaa ammatillista osaamista.

Lisäksi toivomme seuraavaa osaamista:

  • Videoanalyysityökalun käyttö, esim AVIX
  • Työntutkimuksessa tarvittavien työkalujen ja menetelmien käyttö
  • Taulukkolaskentaohjelmiston (MS Excel) käyttö ja kaavastot
  • Tuotantomenetelmien analysointi

Arvostamme aiempaa kokemusta seuraavista osa-alueista:

  • Valmistavan teollisuuden tuotantoympäristö
  • Menetelmäkehitys
  • Lean
  • Out of the Box – ajattelua

Työskentelyotteeltasi olet vastuullinen ja oma-aloitteinen sekä aidosti kiinnostunut löytämään ratkaisut ongelmiin ja kehittämään valmistusprosessejamme. Työskentelysi tyyli on tutkiva. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Tehtävässä tarvitaan suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän menetelmäkehityksen parissa kansainvälisessä yrityksessä. Pääset luomaan uutta, viemään toimintaamme ja työskentelytapojamme eteenpäin sekä suoraan vaikuttamaan yrityksemme menestykseen. Tueksesi saat mukavat ja osaavat kollegat, perusteellisen perehdytyksen sekä suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoja

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Development Manager Jari-Antero Sivula, puh: +358 50 317 1246, puhelut ainoastaan ma 30.12. klo 14-16 ja pe 3.1.2020 klo 14-16.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.1.2020.

 

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.