(Poistunut julkaisusta)

Metatietoasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haemme Tieto- ja viestintäyksikön tilasto- ja tietovarastoryhmään Helsinkiin metatietoasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen tietovarastoinnin ja raportoinnin suunnittelutehtäviin.

Vastaat Kelan tiedonjalostuksen metatietojen kehittämisestä ja ylläpidosta, jotta se tukee mahdollisimman hyvin raportointia ja analytiikkaa. Toimit metatietojen tuoteomistajana (mm. määrittely ja testaus) tietovarastohankkeessa. Vastaat metatietojen hallintavälineiden kehittämisestä, tilastointiaineistojen kuvaamisesta sekä Kelan koodistojen hyödyntämisestä raportoinnissa. Osallistut myös tietovaraston tietojen itsenäiskäyttäjien tukemiseen ja tietosisällön yleiseen laadun kehittämiseen. Toimit liiketoiminnan edustajana läheisessä yhteistyössä ICT:n kanssa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja hallitset SQL-kielen. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyötaitoinen osaaja. Katsomme eduksi kokemuksen metatietojen parissa työskentelystä, tietovarastoinnista, raportoinnista ja analytiikasta. Arvostamme lisäksi kokemusta ketteristä kehittämismenetelmistä.

Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä mahdollisuuden olla mukana koko Kelan tietovaraston kehittämissä ja hyödyntämisessä. Työsuhde-etuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä lounasedun. Työpaikka sijaitsee Helsingin Töölössä, mutta myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilastopäällikkö Vesa Ylönen, puh. 040 588 1063, etunimi.sukunimi@kela.fi.

  • viimeinen hakupäivä 25.2.2018
  • viitekoodi U0118-086

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja ilmoita myös palkkatoiveesi. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.