(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haemme nyt Vaasan alueella toimivalle menestyvälle metallialan asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin. Työt alkavat loppukesän ja syksyn aikana.

Työtehtävät sisältävät metallialan monipuolisia tehtäviä. Tehtävät ovat vaihtelevia ja riippuvat asiakasyrityksemme tilauksista. Pääasiassa haemme koneenkäyttäjiä, kokoonpanijoita, loppukokoonpanijoita, teräsrakenneasentajia ja viimeistelijöitä.

Toivomme että sinulla on aiempaa metallialan työkokemusta tai alan koulutus. Pitkäaikainen työkokemus alalta on vahvuus, mutta työ sopii hyvin myös nuorille ja vähemmän alan työkokemusta omaaville tekijöille. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja aito halu kehittää itseäsi työntekijänä.

Toivomme että olet työntekijänä oma-aloitteinen, ahkera ja joustava. Työsuhde on aluksi määräaikainen mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviin, kilpailukykyisen palkan sekä innostavan ja kannustavan työporukan.

Rekrytointia hoitaa Barona ja lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102 arkisin klo 8-16.