Metallityöntekijöitä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle metallityöntekijöitä kokoonpanoon ja asennukseen. 

Työtehtävät edellyttävät huolellisuutta ja sorminäppäryyttä sekä käsityökalujen käyttöä. Kokemus ja harrastuneisuus metalli- ja asennuspuolelta katsotaan eduksi, samoin taidot hitsauksesta ja särmäyksestä, mutta eivät ole välttämättömiä kokoonpanotyössä. Työtehtäviin perehdytetään. 

Tarjoamme työtä pääsääntöisesti ajalle touko-elokuu RTK-Henkilöstöpalveluiden työntekijänä, mahdollisuus jatkoon asiakkaan työntekijänä myös kesän jälkeen. Työt alkavat hakijan käytettävyyden mukaan. Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Valmiutta 2-vuorotyöhön toivotaan. Työturvallisuus- ja tulityökortit plussaa.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264111
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Leppävirta, Varkaus