(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Haemme asiakkaillemme Kokkolaan ja Kalajoelle syksyn projekteihin

METALLITYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset metallityöt, asennusta, hitsausta ja muut valmistukseen liittyvät työt.

Odotamme sinulta metallialan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta metallialan töistä. Olet reipas, ahkera, haluat oppia uutta ja kehittyä alan osaajaksi. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Arvostamme hyviä kädentaitoja ja alan kokemusta.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ja aluksi 2-4 kk määräaikaisen työsuhteen. Viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Mahdollisuuden kehittyä työssä ja kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 20.8.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai linda.huggare-koskela@uniflex.fi.