(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Oletko suorittanut metalli- tai kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon? Onko sinulle karttunut kokemusta hitsauksesta tai muista metalliteollisuuden työtehtävistä?


Etsimme nyt eritasoisia METALLITYÖNTEKIJÖITÄ eri työtehtäviin Rovaniemellä.

Toivomme hakijalta metalli- tai kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoa ja työn tai opintoihin liittyvien harjoitteluiden kautta hankittua työkokemusta. Huomioimme eritasoisia ja eri työkokemuksella olevia hakijoita.

Etsitään sinulle yhdessä sopiva työpaikka, joten jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo mahdollisimman pian!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

 

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi