(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme hyvällä asenteella varustettuja metallityöntekijöitä.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia metallin työstämiseen liittyviä työtehtäviä, kuten laserleikkausta tai särmäystä. Työ alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuudella, mutta asiakas hakee kauttamme pitkäaikaista työntekijää, joten mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen määräaikaisuuden jälkeen. Oma auto ei ole välttämätön, sillä työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella.

Odotamme sinulta:
- motivoitunutta, työtä pelkäämätöntä asennetta
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
- valmiutta fyysiseen työhön
- valmiutta 3-vuorotyöhön

Metallialan koulutus ja aikaisempi työkokemus metalli- ja varastotöistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia uutta.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Pääset täyttämään hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.