(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme asiakkaallemme SAHAAJAA, PORAAMOTYÖNTEKIJÄÄ ja LEVYNLEIKKAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteseen Laitilaan.

Sahaajan työ sisältää erilaisten putkien ja kankien sahaamista automaattisahalla ja käsisahalla. Eduksi katsotaan metallialan kokemus ja kuvienlukutaito. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta 2-vuorovalmius oltava.

Poraamotyöntekijän työssä porataan reikiä ja kierteitä metalliosiin. Kokemus vaihetyöstä ja metallialalta katsotaan eduksi. Työ edellyttää piirustusten lukutaitoa. Tehtävään soveltuu esim. ammattikoulusta vastavalmistunut koneistaja, jolla ei ole vielä varsinaista alan työkokemusta. Tehtävässä pärjää englannin kielen taidolla. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta 2-vuorovalmius oltava.

Levynleikkaajan työ käsittää levyleikkurilla työskentelyn. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta levynleikkuukoneen käytöstä. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta 2-vuorovalmius oltava.

Arvostamme erityisesti itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, tarkkuutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Asenne ratkaisee, aina!

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Tehtävä on aluksi vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Jos sinulla on tarkka työote, asenne kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi