(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme Masino Industrylle metallityöntekijöitä Ylöjärvelle.


Asiakkaamme Masino Industry on osa teollisuuden vakavaraista Masino Group yritysryhmää, jonka toiminta alkoi vuonna 1958. Yritys toimii valtakunnallisesti ja henkilökuntaa heillä on lähes 150 työntekijän verran ympäri Suomen. Ylöjärvellä sijaitsevassa Masino Industryn tehtaassa Ylöjärvellä valmistetaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä metallipaljetasaimia ja kokometalliletkuasennelmia.


Katso myös yrityksen oma video Masino Industrysta työpaikkana, ja tutustu heidän Youtube-kanavaan: https://www.youtube.com/watch?v=b-RZIg1btjQ


Metallityöntekijänä työtehtäviäsi tulee olemaan erilaiset metallityöt, kuten tuotantokoneiden käyttäminen, levynkäsittely, koeponnistus ja kokoonpano. Masino Industry antaa kattavan perehdytyksen ja kouluttavat työntekijöitään. Arvostamme kone- ja metallialan perustutkintoa, mutta se ei ole välttämätön. Voit olla kokeneempi metallialan työntekijä, tai olet vasta pyrkimässä teollisuuden pariin.


 Toivomme hakijoilta oppimiskykyistä, reipasta asennetta sekä selkeää kommunikointikykyä. Työ on kaksivuorotyötä. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen. Työpaikan sijainnin takia oman auton käytettävyys on suotavaa. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.
 
 
 Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Laitathan hakemuksesi heti, sillä käsittelemme niitä jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lankinen, 050 4090228.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.