Metallityöntekijöitä projektitehtäviin Jorvakseen
Mesvac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019
Mesvac Oy
Mesvac Oy on alansa johtava kotimainen autotallinoviin, teollisuusoviin, kuormauslaitteisiin, ilmasulkuihin, murtosuojiin, palo-oviin ja niiden huoltoon erikoistunut yritys. Mesvac Oy on osa Hörmann Group-konsernia. Liikevaihtomme on n. 35 milj. € ja henkilöstömäärämme n. 180. Tuotantolaitoksemme ja pääkonttorimme sijaitsee Kirkkonummen Jorvaksessa.
www.mesvac.fi

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Mesvac Oy:lle kahta (2) työntekijää metallituotteiden kokoonpanoon. Tehtävänä on projektityönä toteutettava teräsrakenteisten liukupalo-ovien sekä palorullaovien kokoaminen. Ovet kootaan piirustusten mukaisesti lähinnä ruuvaamalla ja poraamalla. Projektin kesto on arviolta noin vuoden 2020 syksyyn ja kokoonpano tehdään sarjatyönä. Työ on päivätyötä ja tiimityöskentelyä Mesvac Oy:n tuotantotiloissa Jorvaksessa.
Odotamme sinulta
Työssä edellytämme hakijalta sitoutumista projektin loppuun saakka. Olet myös itse-ohjautuva ja tarkka tekijä, joka on ylpeä omasta työnjäljestään. Sopeudut tiimityöskentelyyn ja sinulla on oma-aloitteisuutta tehokkaiden ja tarkoituksenmukaisten työtapojen löytämiseen. Tehtävässä pitäisi olla piirustusten lukutaitoa ja mielellään aiempaa kokemusta metallin kokoonpanotyöstä. Trukinajotaito ja hitsaamistaito ovat plussaa.
Koulutus ja työkokemus
Metallin peruskoulutus ja kokemus
Muut tiedot
Tarjolla on reilu ja miellyttävä työympäristö Mesvacilla sekä erittäin mielenkiintoinen työtehtävä, jossa sinulla on mahdollisuus sekä näyttää osaamisesi, että oppia aivan uutta. Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä ole hyvä ja täytä/täydennä hakuprofiilisi sekä liitä mukaan ansioluettelo ja hae tehtävää heti. Lisää tietoa saat soittamalla toimistoomme arkisin klo 8-10 välisenä aikana.
Kesto
Projektin keston mukaan, noin 2020 syksyyn
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252939
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Johanna Harjumäki (Johanna.Harjumaki (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 307 5402
  • Sijainti: Jorvas