Metallityöntekijöitä Pohjois-Karjalaan
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Hei sinä Teräsmies tai Teräsnainen, sykkiikö sydämesi metallille? Olisiko uusien urien aika?

Oletko kiinnostunut metallialan tehtävistä, mutta et ole vielä saanut jalansijaa näissä tehtävissä. Kuvaavatko nimikkeet metallityöntekijä, särmääjä, hitsaaja tai koneistaja sinua ja olet töitä vailla? Tai kaipaatko uusia reittejä urapolullesi? Nyt on sinun tilaisuutesi!

HAEMME METALLIALAN OSAAJIA VAIHTELEVIIN TYÖTEHTÄVIIN POHJOIS-KARJAAN ALUEELLE!

Tehtävän kuvaus

Etsimme työntekijöitä esimerkiksi särmäykseen, hitsaukseen, koneistukseen ja hiontaan sekä muihin avustaviin tehtäviin. Työtehtävät, työajat sekä työpaikkojen sijainnit vaihtelevat asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaisesti. Palkkauksissa noudatetaan pääasiassa teknologiateollisuuden TES:sta, mutta palkasta voidaan sopia asiakaskohtaisesti erikseen.

Odotamme sinulta

Olet joustava ja vastuuntuntoinen. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa. Uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan uutta, voit olla juuri sopiva hakija.

Kerrothan hakemuksessasi, millaiset työtehtävät, työpaikkojen sijainnit ja työajat ovat sinulle sopivia, niin osaamme tarjota juuri sinun toiveidesi mukaista unelmatyötä!

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477026
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (mervi.leinonen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0505999580
  • Sijainti: Joensuu, Outokumpu, Liperi, Kontiolahti, Ilomantsi, Kitee, Varkaus, Juuka