(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2020

Etsimme nyt asiakkaillemme eri puolille Pirkanmaata


METALLITYÖNTEKIJÖITÄ

vaihteleviin metallialan työtehtäviin.


Etsimme mm. CNC-koneistajia, CNC-sorvaajia, plasmaleikkaajia, särmääjiä ja hitsaajia. Tällä alalla on huutava pula hyvistä tekijöistä, joten vähäiselläkin kokemuksella voi päästä töihin - asenne ratkaisee!

Työtehtäviin kuuluu asiakasyrityksestä riippuen mm.

  • peruskoneistusta
  • asetusten säätöä
  • kappaleiden vaihtoa
  • isojen vaativien yksittäiskappaleiden sekä piensarjojen valmistusta
  • ohjelmien tekoa ja muokkausta
  • huolto- ja varastotöitä

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, motivoitunutta otetta työntekoon ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi. Voit myös olla jo kaiken nähnyt ja kokenut alan ammattilainen, tärkeintä on aito halu tehdä metallitöitä!

Tarjoamme taatusti rehdin ja huumorintajuisen työporukan, asianmukaiset koneet sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta monet paikat tarvitsevat tekijän NYT, joten paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä meille hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta! 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=62 

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.