(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Hei Sinä metallimies tai -nainen! Vetääkö paja puoleensa? Etsimme nyt asiakkaillemme eri puolille Pirkanmaata

METALLITYÖNTEKIJÖITÄ

vaihteleviin metallialan työtehtäviin.

Etsimme mm. CNC-koneistajia, CNC-sorvaajia, plasmaleikkaajia, särmääjiä ja hitsaajia. Tällä alalla on huutava pula hyvistä tekijöistä, joten vähäiselläkin kokemuksella voi päästä töihin - asenne ratkaisee!

Työtehtäviin kuuluu asiakasyrityksestä riippuen mm.

  • peruskoneistusta
  • asetusten säätöä
  • kappaleiden vaihtoa
  • isojen vaativien yksittäiskappaleiden sekä piensarjojen valmistusta
  • ohjelmien tekoa ja muokkausta
  • huolto- ja varastotöitä

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, motivoitunutta otetta työntekoon ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi. Voit myös olla jo kaiken nähnyt ja kokenut alan ammattilainen, tärkeintä on aito halu tehdä metallitöitä!

Tarjoamme taatusti rehdin ja huumorintajuisen työporukan, asianmukaiset koneet sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta monet paikat tarvitsevat tekijän NYT, joten paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä meille hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=62 

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.