(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä Lahden ympäristöön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme 2-3 metallialan osaajaa asiakasyrityksellemme Lahden alueelle.

Työtehtävät vaihtelevat tehtävästä riippuen erilaisista metallialan kokoonpanotöistä aina mm. särmääjän/hitsaajan tehtäviin, aarporaukseen, sorvaukseen ym. metallialan työtehtäviin. Tällä hetkellä haussa on erityisesti cnc-koneistukseen, metallitöiden polttoleikkauksen aputöihin ja aarporaukseen tekijöitä. Töitä on tarjolla niin metallialan pitkän linjan ammattilaisille sopivista haastavista ammattitehtävistä työuraansa alalla aloitteleville henkilöille sopiviin alan perustaitoja kehittäviin tehtäviin.

Olethan positiivisella ja työtä pelkäämättömälla asenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu työskennellä metallialan töissä. Edellytämme hakijoilta kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta vastaavaa ammatillista koulutusta. Katsomme eduksi työkokemuksen alalta, mutta se ei ole välttämätön. Eniten ratkaisee hakijan asenne työntekoon sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Olethan tottunut fyysiseen työhön. Eduksi katsomme myös trukinajotaidon.

Tarkastelemme juuri sinun osaamiseesi ja kiinnostukseesi sopivia tehtäviä osaamisesi ja taustasi mukaan. Etsimme siis henkilöitä useisiin erilaisiin metallialan tehtäviin erilaisilta osaamisalueilta.

Useimmat tehtävistä edellyttävät vuorotyövalmiutta 2- tai 3-vuorotyössä (arkisin vuoroviikoin 06-14 tai 14-22 sekä 3-vuorossa 22-06).

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti rekrytointijärjestelmämme kautta niin kartoitetaan kiinnostuksellesi ja osaamisellesi sopivaa työtä. Kerro hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut erityisesti tietynlaisista työtehtävistä. Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja voit halutessasi tiedustella puhelimitse Mari Ylä-Uotilalta puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Edellytykset työnsaannille: Metallialan kokemus