(Poistunut julkaisusta)

METALLITYÖNTEKIJÖITÄ kouluttautumaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kone- ja metallialan tuotevalmistukseen erikoistunut yhtiö Ylöjärvellä. Yrityksellä on nykyaikaiset tuotantotilat ja omaa tuotesuunnittelua. Etsimme nyt heidän kasvavaan joukkoonsa

METALLITYÖNTEKIJÖITÄ kouluttautumaan alan ammattilaiseksi.

Yritys kouluttaa työntekijöistä alan huippuosaajia. Toimenkuva räätälöidään osaamistasi vastaavaksi ja yleensä työt aloitetaan valmistelutehtävistä eli keräillään tuotteita ja esikäsitellään tuotteita hitsaustyötä varten. Myöhemmässä vaiheessa on mahdollista osallistua hitsaustehtäviin ja loppukokoonpanoon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää metallialan koulutustaustaa ja eduksesi on käsityökalujen käyttötaito sekä esimerkiksi hitsauskokemus. Arvostamme myös teknisiä taitoja vaativia harrastuksia, jotka usein auttavat työhön kehittymisessä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisia työtehtäviä nykyaikaisissa tuotantotiloissa, kehittymistä seuraavan palkkausmallin, rennon työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Tehtävässä on mahdollista suuntautua joko hitsaustehtäviin tai kokoonpanotyötä tukeviin tehtäviin.

Kiinnostaako uusi ura metalliteollisuudessa?

Jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi – löydä töitä – Metallityöntekijöitä kouluttautumaan. Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga, inga.koivumaki@temp-team.fi tai +358 40 719 1713.