(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä kesätöihin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etsimme metallialan loppuvaiheen opiskelijoita tai alalta vastavalmistuneita kesätöihin asiakasyritykseemme kesälle 2018.

Työtehtävät vaihtelevat tehtävästä riippuen erilaisiin metallialan töihin kuten särmäykseen, levynleikkaukseen, hitsaukseen, viimeistelyyn ym. metallinkäsittelyn töihin. Edellytämme hakijoilta kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta vastaavaa ammatillista koulutusta. Voit olla opiskelija, ja suorittamassa esimerkiksi viimeistä vuotta opinnoistasi.

Suoraa kokemusta tietystä metallialan työstä ei tarvita, sillä tehtäviin myös koulutetaan. Töitä katsotaan tekijän myös ehdokkaan kiinnostuksen ja osaaminen mukaan.

Olethan positiivisella ja työtä pelkäämättömälla asenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu työskennellä metallialan töissä. Valinnassa ratkaisee hakijan asenne työntekoon sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Olet tottunut fyysiseen työhön. Huomioithan, että useimmat tehtävät edellyttävät vuorotyövalmiutta.

Etsimme tekijöitä asiakasyritykseen ensisijaisesti kesätöihin, mutta hyvällä tekijällä on hyvä mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi, sillä käymme ehdokkaita läpi jo ennen hakuajan loppua. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja voit halutessasi tiedustella osoitteesta mari.yla-uotila@barona.fi sekä puhelimitse 050 572 4853.

Barona on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.