(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä kesätöihin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Etsimme metallialan loppuvaiheen opiskelijoita tai alalta vastavalmistuneita kesätöihin asiakasyrityksiimme kesälle 2018.

Työtehtävät vaihtelevat tehtävästä riippuen erilaisista metallialan perustöistä, aina levynleikkaukseen sekä muihin haastavampiin metallialan töihin. Edellytämme hakijoilta kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta vastaavaa ammatillista koulutusta. Voit olla myös suorittamassa viimeistä vuotta opinnoistasi.

Olethan positiivisella ja työtä pelkäämättömälla asenteella varustettu henkilö, jolla on aito halu työskennellä metallialan töissä. Valinnassa ratkaisee hakijan asenne työntekoon sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Olet tottunut fyysiseen työhön. Huomioithan, että useimmat tehtävät edellyttävät vuorotyövalmiutta.

Etsimme tekijöitä asiakasyritykseen ensisijaisesti kesätöihin, mutta hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti rekrytointijärjestelmämme kautta, käymme läpi ehdokkaita jo ennen hakuajan loppua. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja voit halutessasi tiedustella osoitteesta mari.yla-uotila@barona.fi sekä puhelimitse 050 572 4853.

Barona on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.

Edellytykset työnsaannille: Kone ja metalliala