(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä (hitsaus, koneistus, metallityöt)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Haemme Varkaudessa sijaitsevalle paperi- ja selluteollisuuden varaosavalmistaja-asiakkaallemme KONEISTAJIA, LEVYSEPPÄ-HITSAAJIA JA MUITA METALLITYÖNTEKIJÖITÄ poraukseen, jyrsintään, renkaiden tekoon ja jälkityövaiheisiin. 

Voit toimia varaosavalmistuksessa koneistustehtävissä, jolloin Sinulla on koneistajan tai vastaava ammattitutkinto ja / tai mielellään jo vähän kokemusta koneistustehtävistä. Koneistustehtävät voivat olla poraukseen tai jyrsintään liittyviä tehtäviä.

Voit myös toimia levynvalmistuksen tai renkaan valmistuksen tehtävissä, jolloin sinulla on mielellään levyseppä-hitsaajan tai muu metallialan ammattitutkinto ja mielellään jo vähän kokemusta hitsauksesta ja metallituotteiden valmistuksesta. Tehtävät voivat olla myös levytuotteen tarkastus ja viimeistelytehtävissä.

Riippuen tehtävästä, työ voi olla joko koneistusta tai sisältää kappaleiden manuaalista työstämistä mm. hiontaa tai lekomista. Työ on tarkkuutta vaativaa ja kuvanluku- ja mittaustaito ovat olennaisia taitoja. Hyvä fyysinen kunto sekä käsityökalujen käsittelykokemus ja –tuntemus ovat eduksi.

Teet työtä yhdessä työnjohtajan ja tiimin kanssa vastaten valmistuksen toteutuksesta ja tuotteen laatukriteerien täyttymisestä. Toivomme, että omaat myös riittävät ATK-valmiudet, ja olet halukas oppimaan uutta ja tekemään töitä monitaitoisesti. Pystyt tekemään 3-vuorotyötä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Olet toimeen tarttuva ja yhteystyökykyinen ja halukas parantamaan jatkuvasti omaa tekemistäsi.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen, jossa mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.

Lisätietoja haluun liittyen antaa arkisin ma-pe rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.