(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöitä Finse Oy:lle
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Finse Oy on vuonna 1989 perustettu metallialan perheyritys, joka on erikoistunut raskaan kaluston alustaosiin ja erityisesti pakokaasujärjestelmiin. Finsen tehtaat sijaitsevat Lievestuoreella, reilun 20 kilometrin päässä Jyväskylästä, ysitien varressa. Käytössä on kaksi siistiä ja valoisaa 2100 m2 tuotantotilaa 300 metrin päässä toisistaan.

Etsimme nyt Finse Oy:lle METALLITYÖNTEKIJÖITÄ kokopäiväisiin työsuhteisiin. Työ pitää sisällään monipuolisia metallialan työtehtäviä osaamisesi mukaan kokoonpanosta lopputuotantoon. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena, mutta motivoituneet tekijät voivat halutessaan työllistyä määräaikaisuuden jälkeen Finsen vakituisiksi työntekijöiksi.

Odotamme sinulta
- Metallialan koulutusta, tai -kokemusta
- Vastuullisuutta
- Reipasta työotetta

Eduksi katsotaan hitsaustaito.

Tarjoamme Sinulle pitkäaikaisen työn monipuolisten metallialan työtehtävien parissa, kehittymismahdollisuuksien kera.

Jos haluat olla osana Finsen kasvutarinaa, laita hakemus oheisen linkin kautta, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 040 173 9797, hanna.tavast@go-on.fi

Finseen pääset tarkemmin tutustumaan osoitteessa http://www.finse.fi/