Metallityöntekijöitä alumiinivalimoon Laihialle
Alteams

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2021

Metallityöntekijän paikkoja auki Laihialla!

Etsimme metallialan tai teknisen alan koulutustaustalla olevia tekijöitä erilaisiin metallitöihin yhteistyökumppanillemme Alteamsille. Alteams Group on globaalisti toimiva suomalainen alumiinivalimokonserni. Alteams Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Laihialla sekä Lopella ja ovat osa Kuusakoski Groupia. Täältä voit lukea lisää yrityksestä https://www.alteams.com/

Haemme tekijää 3-vuorotyöhön, koneistukseen, jossa on hyötyä alan koulutuksesta sekä kokemuksesta. Työtehtäviisi kuuluu työn laadun varmistus ja parannustehtävät. Tässä vaaditaan erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta.

Lisäksi kaksi paikkaa 2-vuorotyöhön: Nämä paikat ovat loppukokoonpanoon ja viimeistelytehtäviin, joka on myös tarkkuutta vaativaa työtä, koska työtehtäviin sisältyy loppukokoonpanoa juuri ennen tuotteiden pakkausta ja lähetystä. Toinen työtehtävä 2-vuorotyössä on raakavalun viimeistelyssä. Muihin avoinna oleviin tehtäviin nähden tämä tehtävä on fyysisempi ja tarkasta työotteesta on tässäkin hyötyä!

Haemme sinua, joka olet työtä pelkäämätön, reippaalla ja tarkalla työotteella varustettu henkilö. Tehtävät vaativat tekijältään tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta työotetta. Eduksesi on alan koulutus ja työkokemus, kuten myös positiivinen asenne ja joustava asenne työskentelyä kohtaan.

Tehtävät ovat määräaikaisuuksia Adeccon kautta, ja työn kestot ovat 3-6 kuukautta. Tehtävissä on mahdollisuus myös jatkoon. Työt alkavat mahdollisimman pian ja palkkaus on Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Jos etsit uusia tehtäviä metallialalla, näissä töissä pääsee tekemään töitä globaalin suomalaisen toimijan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hakemuksen voi lähettää 30.6.2021 asti https://www.adecco.fi/ Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon Samuli Mäki-Rajala (samuli.maki-rajala@adecco.fi) 040 557 4829.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1455353
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Samuli Mäki-Rajala (samuli.maki-rajala (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Laihia