(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijöiden Rekrykoulutus
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Metallityöntekijöiden RekryKoulutus järjestetään yhteishankintakoulutuksena RTK-henkilöstöpalvelun, Esedun, Etelä-Savon TE-palveluiden, Etelä-Savon ELY.n ja eri Kangasniemeläisten metallialan yritysten kanssa.

Mukana olevat yritykset ovat: Reifer Oy, Tehomet Oy ja Zetanova Oy, joille etsimme ja koulutamme koneistajia, hitsaajia, särmääjiä ja pintakäsittelijöitä.

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus TE-palvelut Messissä, Kuopion Kauppakeskus Apajassa keskiviikkona 9.1.2019 klo 10.00. Voit seurata tilaisuutta myös verkossa www.messilive.fi. 

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä metallituotannon eri työtehtävissä, opetella työskentelemään erilaisten konepajalaitteiden kanssa sekä kehittää jo olemassa olevaa osaamista metallialan tuntemuksessa, piirrustusten lukutaidossa sekä perehdyttää työturvallisuusasioihin. Lisäksi koulutuksessa on mahdollisuus päästä tutustumaan Leanin periaatteisiin, päivittää tarvittavia lupakortteja ja suorittaa hitsauspätevyyksiä.

Eduksi luetaan soveltuva pohjakoulutus ja/tai työkokemus esim. metalli-, autoasentajan- tai talotekniikka alalta ja/tai muu kädentaitojen osaaminen.

RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yrityksen työtehtäviin aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, josta mahdollisuus työllistyä jatkossa yrityksen työntekijäksi.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai välittömän työttömyysuhan alla oleville hakijoille.

RekryKoulutus alkaa maanantaina 4.3.2019. Koulutuksen kesto on 60 päivää.

Hakemukset tulee jättää 10.2.2019 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat että www.te-palvelut.fi, haussa oleva työvoimakoulutus.

TE-palveluiden koulutusnumero: 683664

Lisätietoja RekryKoulutuksesta antaa:

RTK-henkilöstöpalvelu Jouni Korhonen, p. 0400 480 613,
jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Puhelintiedustelut arkisin ma-pe klo 10:00-15:00. Esihaastattelut koulutukseen aloitetaan jo hakuaikana.

Jätä hakemuksesi jo tänään!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.