(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä/Varastotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme metallityöntekijää. Asiakasyrityksemme on Tuusulassa toimiva alihankintakoneistamo, joka tekee monipuolisia koneistustöitä yleisimmille materiaaleille. 

Työpäiväsi

Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset tekemään erilaisia metallialan hommia. Työpäiviisi kuuluu esimerkiksi koneistamon avustavia töitä, kuten sahausta, kierteytystä, kiilaurien painamista, poraamista ja kappaleiden viimeistelyä. Varaston ylläpito, tavaroiden lastaaminen, purku ja pakkaaminen ovat osa työpäiviesi kulkua.

Toivomme sinulta

Metallialan koulutus ja kokemus metallitöistä on työssä menestymisellesi välttämätöntä. Perustyökalujen käyttö onkin sinulle tuttua kauraa. Tyyppinä olet järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Osaat ehkä jo ajaa trukilla tai haluat oppia sen. Lisäksi töiden alkaessa tarvitset voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin.

Tarjoamme sinulta

Tässä työssä pääset tekemään monipuolisesti varasto- ja metallitöitä. Saat tueksesi osaavan pienen tiimin. Työpäiväsi vietät siistissä ja viihtyisässä työympäristössä. Asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää ja alun puolivuotisen vuokratyösuhteen jälkeen he toivovatkin sinun siirtyvän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa ja käytössä on teknologiateollisuuden TES.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 
heini.feodorow@workpower.fi
0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)