(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijää
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Me henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uniflexilla olemme erikoistuneet Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Haemme asiakkaallemme Kokkolaan

METALLITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset metallityöt, asennusta, hitsausta ja muut valmistukseen liittyvät työt.

Odotamme sinulta metallialan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta metallialan töistä. Olet reipas, ahkera, haluat oppia uutta ja kehittyä alan osaajaksi. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Arvostamme hyviä kädentaitoja ja alan kokemusta.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ja aluksi 2 kk määräaikaisen työsuhteen. Viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Mahdollisuuden kehittyä työssä ja kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 3.6.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai linda.huggare-koskela@uniflex.fi.