(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijää Metallilasi Lindqvist Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Metallilasi Lindqvist Oy valmistaa ja asentaa SCHÜCO alumiinirakennusjärjestelmän ja JANSEN teräsrakennusjärjestelmän ovia, ikkunoita ja lasijulkisivuja. Toimimme osa- tai aliurakoitsijana uudisrakennuskohteissa ja teemme myös kokonaisvastuullisesti erilaisia saneeraus- ja remonttikohteita.  Vahvuuksiamme ovat pitkäaikainen kokemuksemme ja osaamisemme, nuoruuden into sekä nykyaikaisten tekniikoiden käyttö. Suunnittelussa ja laskennassa käytämme alan uusimpia laskenta- ja piirustusohjelmia. Työllistämme tällä hetkellä 13 henkilöä.

Haemme asiakasyrityksemme tiimiin Kokkolaan

METALLITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset teräsikkunoiden ja ovien metallityöt, hitsausta, asennusta ja muut valmistukseen liittyvät työt.

Odotamme sinulta metallialan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta metallialan töistä ja hitsauksesta. Olet reipas, ahkera, haluat kehittyä ja oppia uutta. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Arvostamme hyviä kädentaitoja, piirustusten lukutaitoa, positiivista asennetta ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ja aluksi 6 kk määräaikaisen työsuhteen. Päivätyön klo 7-16 ma-pe työviikon. Viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Mahdollisuuden kehittyä työssä ja kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 25.6.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.