Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Haemme asiakasyritykseemme motivoituneita metallityöntekijöitä. Lue lisää alta, ja jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää nettisivujemme kautta.

Työnkuvaus:
Työtehtävä muokkautuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, mutta työssä menestyminen edellyttää metallialan työkokemusta tai koulutusta. Voit työllistyä monipuolisesti erilaisiin teollisuuden työtehtäviin, ja otamme toiveesi ja osaamisesi huomioon. Asiakkaamme arvostaa hitsaustaitoa, kuvienlukutaitoa ja osaamista erilaisista teollisuuden koneista. Voit olla koulusta vasta valmistunut tai kokeneempi tekijä, kunhan sinulla on halua tarttua haasteisiin ja oppia uutta. Kaikkea ei tarvitse osata ennalta, sillä saat työhön hyvän perehdytyksen.

Toivomme sinulta:
- vahvaa kiinnostusta metallialaa kohtaan
- osaamista teollisuuden koneista ja laitteista
- metallialan koulutusta tai työkokemusta
- vapaa-ajan projektit ja harrastukset metallityön parissa katsomme eduksesi

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta yrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Aluksi työ on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:
Kuulemme mielellämme, millaista taitoa sinulta löytyy. Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Vaikka et tulisi valituksi tähän tehtävään, voimme hakemuksesi avulla etsiä juuri sinulle sopivaa työtä. 

Lisätietoja:
Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot