Metallityöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Haemme MP Kierreporras ja Rakenne Oy:lle kahta METALLITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen HATTULAAN

 

Etsimme Hattulaan MP Kierreporras ja Rakenne Oy:lle kahta metallityöntekijää. Oletko etsimämme alan ammattilainen vai onko toiveenasi siirtyä uudelle alalle metallitöiden pariin?

 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä! MP Kierreporras ja Rakenne Oy valmistaa mm. erilaisia portaita ja porrastorneja ja niihin liittyviä mittatilaustuotteita. Tuotanto-ohjelmassa on kierreportaita niin teollisuus-, liikehuoneisto-, kuin asuinrakennuksiin, ulko- ja sisätiloihin. Työpaikka sijaitsee Hattulassa, 15 minuutin ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta.

 

 ---------- 

 

Etsimme asiakkaallemme kahta reipasta ja oma-aloitteista työntekijää. Työtehtäviä on tarjolla osaamistason mukaan, aina omatoimisesta teräsportaiden ja -kokoonpanojen valmistamisesta ja asentamisesta, osien sahaukseen yms. metallialan perustöihin. Voit olla alan ammattilainen tai alalle siirtyvä – työtehtävät ovat muokattavissa osaamistason mukaan.

 

Työskentely tapahtuu Hattulassa arkisin klo 7-15.30. Työ sisältää myös portaiden asennusta työmailla. Päiviä työmailla kertyy n. 4-5 päivää kuukaudessa.

 

 ---------- 

 

Odotamme sinulta

 

Haemme useampaa työntekijää eri osaamistaustalla, joten sinulta voi löytyä jo vankka kokemus alalta tai voit olla alan vaihtaja. Eduksesi on kokemus ja/tai koulutus alan työtehtävistä. Toiveenamme on, että hitsaustyöt ovat sinulle jo tuttuja. Erityisesti etsimme työntekijää, joka omaa hyvän asenteen ja on valmis oppimaan uutta! Työhön on järjestettävissä kattava perehdytys, mutta käsillä tekeminen tulisi olla jo sinulle tuttua puuhaa.

 

Eduksesi on, jos sinulta löytyy C-kortti, jotta pystyt siirtymään työmaille helposti. Tämä ei kuitenkaan ole edellytys tehtävään valituksi tulemiselle.

 

 ---------- 

 

Tarjoamme

 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen. Pääset työskentelemään mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä. Pystymme tarjoamaan valittavalle henkilölle myös kilpailukykyisen palkkauksen.

 

---------- 

 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika

 

Oletko etsimämme työntekijä? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Mikäli hakujärjestelmät tuottavat ongelmia, voit soittaa suoraan meille 0403075263.


 

---------- 

 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

 

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ole rohkeasti meihin yhteydessä.

 

Laura Papinsaari, myyntipäällikkö

 

0403075263, hameenlinna.vmp@eezy.fi 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot