Metallityöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Etsimme METALLITYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Varkauden talousalueelle!

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä kuten leikkaamista, hitsaamista, pintakäsittelyä ja kunnossapitoa. Työt määrittyvät osaamisesi mukaan ja voit olla jo kokenut metallitöiden konkari tai vasta urasi alussa oleva tekijä, työtehtäviin perehdytetään. Töitä tehdään tehdasympäristössä, joten tehtävät vaativat tekijältään tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta työotetta.

Menestyäksesi työssä omaat hyvät kädentaidot, olet tiimityöskentelijä ja omaat hyvän fyysisen kunnon sekä suomen kielen taidon. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta metallinkäsittelystä tai muista tuotannon ja rakennusalan tehtävistä sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin yhdessä tai kahdessa vuorossa. Eduksi luemme voimassaolevan työturvakortin, tulityökortin sekä mahdolliset hitsausluokat.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet paikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498102
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Varkaus, Leppävirta