Metallityöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2021

METALLITYÖNTEKIJÄ NURMI HYDRO OY:LLE HUITTISIIN

Nurmi Hydro Oy on kippisylintereitä korjaava ja valmistava yritys. Heidän tuotevalikoimaan kuuluvat kippisylinterit, puutavara- ja sora-autojen päällirakenteet, teollisuusteleskooppisylinterit ja puutavarapankot. Päämarkkina-alueet ovat kotimaan lisäksi Skandinavia, Baltian maat, Saksa, Venäjä ja Iso-Britannia. 

Haemme asiakkaallemme Nurmi Hydro Oy:lle Huittisiin metallityöntekijää. Työssäsi toimit pääasiassa sorvilla kappaleen vaihdossa. Työ on päivätyötä liukuvalla työajalla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta mittauksesta. Aiempi kokemus CNC-koneistuksesta tai robotin ohjelmoinnista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yrityksessä ammattitaitoisten työkavereiden parissa. Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvälle tekijälle löytyy pidempiaikainen työsuhde!

Toimi nopeasti ja täytä hakemus jo tänään! Liitäthän mukaan mahdollisen CV:n. Aloitamme haastattelut hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulle jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä toimistollemme (arkisin klo 8-16) p. 044 596 4500 tai huittinen.vmp@eezy.fi, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot