Metallityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haemme asiakasyrityksellemme metallityöntekijää Kuopioon.

Työpäiväsi sisältävät monipuolisia tehtäviä metallin pinnoitusprosessista metallituotteiden pakkaamiseen. Eduksi on, jos sinulta löytyy metallipuolen koulutus, mutta tärkeintä on asenne ja oma-aloitteisen ripeä ote työntekoon.

Tarjoamme pitkäkestoisen kokopäiväisen työsuhteen. Tehtävässä sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus näyttää osaamisesi ja työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, lähetä hakemus viipymättä! Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot