Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Asiakkaamme etsii nyt reipasta ja työteliästä metallityöntekijää joukkoonsa Keravalle nopealla aikataululla. Asiakkaamme on luotettava ja arvostettu metallialan toimija, jonka erityisosaamista ovat ohutlevytyöt.

Työn kuvaus

Työssäsi teet pääosin hitsaamon avustavia työtehtäviä, kuten aihioiden irroitusta, prässin käyttöä, kierteytystä, pistehitsausta ja särmäyksen avustamista. Lisäksi työssäsi pääset hitsaamaan MIG:illä ja TIG:illä. Tässä työssä pärjää hitsaaja, sillä työtehtävät eivät ole vaativammasta päästä. Asiakkaamme etsii nyt käsiparia noin kuukauden mittaiseen ruuhkasesonkiin sekä mahdollisesti tuleviin ruuhka-aikoihin. Työtä tehdään yhdessä vuorossa maanantaista torstaihin klo 7.00-15.30 ja perjantaisin klo 7.00-13.30. 

Työn edellytykset

Ideaalitilanteessa olet hankkinut levyseppä-hitsaajan opintojesi jälkeen työkokemusta jonkin verran. Sinulla on kokemusta hitsaamisesta sekä muista metallihommista. Teet työsi ripeästi ja oma-aloitteisesta työotteesta on vain etua. Lisäksi sinulla tulisi olla voimassa oleva tulityökortti töiden alkessa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi modernit työtilat ja työvälineet. Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ kestää aluksi noin neljä viikkoa. Tämän jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus saada lisäkeikkaa kevään ja kesän aikana, sekä mahdollisesti myös pitempiaikaista työtä tilanteen niin salliessa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-konsultti 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: Hitsaaja, metallityöntekijä, metallityö, hitsaus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461888
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Kerava