(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Sulaako rosteri käsissäsi kuin sokeri syyssateissa? Istuuko TIG-hitsauskone käteesi kuin hanska? Entä innostutko rakentelusta ja metallihommista?

Etsimme osaavaa metallityöntekijää työskentelemään asiakasyrityksemme verstaalle. Vantaalla sijaitseva asiakasyrityksemme tarjoaa teollisuuden kunnossapitopalveluita Etelä-Suomen alueella ja kaipailee nyt toista ja kolmatta metallityöntekijää auttamaan kiireissä pysyvästi.

Työpäiväsi Työpäiväsi vietät Vantaan verstaalla, jossa hitsaat pääosin TIG:illä rosteria teollisuuden tarpeisiin. Käsissäsi valmistuu erilaisia tuotteita aina huoltotasoista kuljettimiin ja muuhun tarpeelliseen. Tarvetta työpäivien aikana onkin monenlaiselle metallialan osaamiselle. Saat varmasti sekä käyttää osaamistasi, erilaisia työkaluja että oppia lisäksi jotain uuttakin.

Arvostamme

  • Hyvää käsialaa TIG:illä hitsatessa
  • Aiempaa kokemusta erilaisista metallitöistä
  • Motivaatiota kehittyä ja onnistua työssä
  • Omatoimista asennetta työhön
  • Voimassa olevaa tulityökorttia töiden alkaessa

Tarjoamme sinulleSaat työn, jossa pääset näkemään työsi tulokset ja käyttämään käsiäsi ja osaamistasi. Erilaisissa rakenteluhommissa myös ongelmanratkaisukykysi pääsee loistamaan. Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka, sillä asiakasyrityksessämme toivotaan toivotaan sinun jäävän työskentelemään heidän kirjoilleen alun puolivuotisen vuokratyösuhteen päätyttyä. Tämän myötä myös asiakasyrityksemme työsuhde-edut ovat hyödynnettävissä ja saat mm. työterveushuollon, bonukset ja monta muuta mukavaa. Lisää näistäkin tavatessamme haastattelussa.

Tämän ohella WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla lähes 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivien metallityöntekijöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin järjestelmämme kautta hakeneisiin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: metallityöntekijä, tig-hitsaaja, hitsaaja, levyseppä-hitsaaja, levyseppähitsaaja