(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haluatko murtaa metallipajojen vanhanaikaista myyttiä? Haluatko olla toteamassa, että metallipajat ovat nykyaikaisia, siistejä ja uutta teknologiaa hyödyntäviä tehtaita?

Nyt on SINUN tilaisuutesi olla yksi myytinmurtajistamme!

Haemme Barona Teollisuus Oy:lle METALLITYÖNTEKIJÖITÄ eri määräaikaisiin työsuhteisiin. Toiveittesi ja taitotasojesi perusteella etsimme sinulle sopivia työpaikkoja ja tarjoamme niitä erilaista työpaikkayrityksistämme.

Työtehtävinäsi voivat olla monipuolisesti erilaisten metallikappaleiden työstö- ja viimeistelytehtävät, esim. sinkopuhallus, viisteytys, poraus yms. Sinulla on käytettävissäsi nykyaikaiset työvälineet ja sinut perehdytetään tehtävään.

Toivomme sinulta reipasta asennetta työtä kohtaan. Olet kiinnostunut ja motivoitunut oppimaan erilaisia työvaiheita alkutuotteen saattamiseksi laadukkaaksi lopputuotteeksi.

Kauttamme saat työsuhdeperehdytyksen lisäksi e-työturvallisuuskoulutuksen. Pääset työskentelemään erilaisissa nykyaikaisissa tehtaissa, jossa työkavereinasi toimivat osaavat ammattilaiset monialaisessa työympäristössä.

Työt alkavat sovitusti ja haussa on tekijöitä eripituisiin tarpeisiin. Olipa sinulla haussa lyhyempää tai pidempää työsuhdetta, kauttamme sen voit löytää.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi