(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsimme asiakkaallemme metallityöntekijää

Työnkuvaus

Työpäiviisi kuuluu kokoonpanotehtäviä ja/tai ohutlevytuotteiden osavalmistusta puristintyökaluilla yrityksen omiin tuotteisiin. Metallia leikataan ja puristetaan haluttuun muotoon sopivilla työkaluilla.Työkuva on itsenäinen ja vaatii tarkkuutta sekä näppäryyttä. 

Työssä menestyminen edellyttää

Etsimme motivoitunutta henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta kokoonpanosta, puristintyökaluista sekä asetusten tekemisestä. Sinulla on alan koulutus tai työn kautta tullutta osaamista. Omaat hyvät kädentaidot ja teet tarkkaa ja siistiä työnjälkeä. Haluat myös kehittää osaamistasi ja oppia uusia asioita. Viihdyt vauhdikkaassa työympäristössä ja pidät määrällisistä tavoitteista. 

Mitä tarjoamme

Pääset mukaan valmistamaan kiinnostavaa perinteikästä tuotetta osaavien ammattilaisten kanssa. Työympäristö on mukava ja pääset kehittämään omaa osaamistasi. Työ alkaa vuokrasuhteena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. 

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Voit vinkata paikasta myös kaverillesi, sillä etsimme tehtävään useampaa henkilöä. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä.

Lisätietoja

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

040-7069967