(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Toimenkuva
Etsimme asiakkaalle metallityöntekijää Mäntsälään. Työnkuva pitää sisällään mm. alumiinin ja teräksen leikkausta, sahausta, kokoonpanoa kuin hitsausta. Tehtävä on sekä monipuolinen että haastava, mutta tämä ei tarkoita että sinun tulisi olla monessa liemessä keitetty metallialan virtuoosi. Tässä työssä tulet menestymään, jos asenteesi työtä kohtaa on korkealla ja haluat kehittyä metallialan ammattilaiseksi. Ei siis väliä otatko vasta ensimmäisiä askeleitasi metallialalle. Työ on kuuden kuukauden määräaikainen joka tähtää vakinaiseen työhön.

Odotamme sinulta
Toivomme että sinulla olisi joko jo ennestään kokemusta metallialan töistä tai että opiskelet tai olet opiskellut metallialaa.

Muut tiedot
Työn monipuolisuus takaa sinulle mahdollisuuden kehittyä metallialan ammattilaiseksi sekä jokainen työpäiväsi tulee takuulla olemaan erilainen. Työ alkaa lokakuun alussa ja haastattelemme hakijoita jo haun aikana. Jätäthän siis pikimmiten hakemuksesi sivustomme kautta tai laita avoin hakemus osoitteeseen tanja.marttila@eezy.fi.

Kesto
kuusi kuukautta, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle

Lisätietoja
Tanja Marttila, tanja.marttila@eezy.fi, 040 307 5708

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.09.2020 mennessä.