(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Etsimme Turun alueelle osaavia metallialan ammattilaisia esimerkiksi hitsaukseen, koneistukseen ja särmäykseen. Töitä on tarjolla Turussa sekä lähialueilla. Voit olla alasi kokenut ammattilainen tai innokas oppimaan uutta - katsotaan yhdessä, millaisia työmahdollisuuksia pystymme juuri sinulle tarjoamaan! Tavoitteenamme on löytää juuri sinun toiveisiisi ja elämäntilanteeseesi sopiva työpaikka.

Toivomme hakijoilta hieman aiempaa kokemusta metallialan töistä, kuvienlukutaitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työohjeiden ymmärtämiseksi edellytämme perustason suomen kielen osaamista. Voimassa olevia hitsausluokkia ei vaadita, mutta niistä on työn saamisen kannalta etua. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen ja kerryttämäsi työkokemuksen mukainen.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Aloitamme haastattelut saman tien, joten hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi www.adecco.fi kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista voi kysyä HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi