(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Haemme asiakasyrityksillemme Kouvolaan METALLITYÖNTEKIJÖITÄ.

Töitä tehdään pääsääntöisesti Kymenlaakson alueella tehdasreviisioissa ja kunnossapitokohteissa. Myöskään pajatyöt eivät ole poissuljettuja. Työt voivat sijaita myös muualla Suomessa, joten reissutyövalmius olisi hyvä olla.

Hakijalla katsotaan eduksi työkokemus metallitöistä, mutta motivoitunut ja rehti asenne on tärkeimmät työllistymisen kannalta.

Työnhakijalla tulee olla voimassaoleva työturvallisuus- ,tulityö- ja hätä- tai muu ensiapukortti. Tarvittaessa kouluttautuminen/korttien uusiminen onnistuu kauttamme.

Jätä hakemus pian, hyville tekijöille töitä on tarjolla pikaisesti.

Mikäli heräsi kysyttävää, niin tiedustelut arkisin klo. 9-14. Otto Puustelli puh. 0400 959847.

--

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.