(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
Fiskars Finland Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Fiskars Finland Oy Ab
Fiskars palvelee kuluttajia ja asiakkaita ympäri maailmaa kansainvälisesti tunnetuilla brändeillä, kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Missiomme mukaisesti rakennamme ikonisten lifestyle-brändien perhettä. Fiskarsin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Fiskars – Making the everyday extraordinary. www.fiskars.fi

Toimenkuva
Haemme reipasta metallityöntekijää tehdastyöhön Fiskarsille Billnäsin tehtaalle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä jatkuen arviolta 31.8. asti. Tehdas on suljettu 13.7.-26.7. jolloin töitä ei ole.

Odotamme sinulta
Olet etsimämme henkilö jos sinulla on teknistä osaamista ja olet ahkera ja tunnollinen työntekijä. Työ sopii hyvin 18-vuotta täyttäneille naisille tai miehille jotka voivat tehdä työtä kolmessa vuorossa. Ulkopaikkakuntalaiselle oman auton käyttö työmatkoja varten on välttämätöntä johtuen vuorotyöstä ja työpaikan sijainnista.

Koulutus ja työkokemus
Kokemus tuotantotöistä ja/tai alalle soveltuva koulutus (esim. metallialan perustutkinto) katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Muut tiedot
Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä.

Kesto
Arviolta 31.8. asti

Lisätietoja
Sanne Wall, Sanne.Wall@eezy.fi, 040 307 5408 (ti-pe 8-16)

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.06.2020 mennessä.