(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Oletko aina halunnut työskennellä metallialalla?

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijöitä monipuolisiin metallialan työtehtäviin.

Työtehtäväsi riippuvat aikaisemmasta kokemuksestasi sekä koulutustaustastasi. Tehtäviä löytyy niin alalla aloitteleville kuin kokemusta jo kerryttäneille tekijöille. Työtehtäviä löytyy tehtaiden seisakkien parista mm: hitsauksen, viimeistelyn, särmäyksen, koneistuksen ja asennustehtävien parissa.

Tässä tehtävässä edellytämme sinulta reipasta asennetta, oppimishalua uusiin tehtäviin, tarkkuutta, ahkeruutta sekä oma-aloitteisuutta. Aikaisempi kokemus metallialan töistä tai alan koulutus nähdään etuna. Toivomme, että tehdasalueella liikkuminen olisi sinulle jollakin tavalla tuttua.

Työt alkavat viimeistään viikolla 11. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työskennellä asiakasyrityksessä kevään ja kesän yli mahdollisesti myös reissutöissä, tilanteesta riippuen.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien työntekijöiden löytyessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK- Henkilöstöpalvelun Tea puh./WA/SMS 044 412 4782/ tea.sodo@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.