(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Leppävirralle metallityöntekijää. Toivomme hakijalta CNC- ja ohutlevyosaamista sekä taitoa hallita puristimia ja käsityökaluja.

Työ on fyysistä ja vaatii jonkun verran voimankäyttöä. Tiimityötaidot sekä kykeneväisyys itsenäiseen työhön ovat plussaa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin.

Työsuhde on alkuun määräaikanen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen jatkomahdollisuus yrityksen kirjoilla. Työ alkaa maaliskuussa.

Palkkaus teknologiateollisuuden tessin mukaan.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Mari Laitinen / 0444124279 / mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi ja Iina Pyymäki / 0400480613 / iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.