(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Etsimme asiakkaallemme metallityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme valmistaa ja huoltaa maatalouskäyttöön tarkoitettuja koneita.

Työnedellytykset

Toivomme hakijalta kone- ja metallialan koulutusta, sekä hiukan aiempaa kokemusta metallialan tehtävistä. Työmaalla on teräskuulapuhaltimen käyttöä ja osaamisen mukaan muilla koneilla työskentelyä (epäkeskopuristin ym.). Työkoneiden käyttöön perehdytetään. Työhön voi kuulua myös kokoonpanotehtäviä. Eduksi hyvä työasenne, nopea uusien asioiden oppiminen ja hyvä fyysinen työkunto.

Mitä tarjoamme

Työ alkaa kuuden kuukauden pituisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen asiakkaamme tahtotilana on vakinaistaa työntekijä yrityksen omille kirjoille. Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa haastattelun yhteydessä. Työt alkavat tammikuussa 2020 soveltuvan henkilön löydyttyä.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme www.workpower.fi kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi

HR-koordinaattori Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: kokopäivätyö, metalli, pitkäaikainen