(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Etsimme asiakkaallemme Pomarkkuun metallityöntekijää.

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisia metallityöntekijän tehtäviä, kuten levytyökoneilla työskentelyä, trukilla ajoa ja osaamisen mukaan hitsausta. Työ on opittavissa, joten et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista töistä vaan asenne ratkaisee! Lisäksi metallipuolen koulutus on eduksesi. Aiempi kokemus alalta on kuitenkin ehdoton etu. Työtä tehdään päivävuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet toimeen porukassa. Sinulle on tärkeää, että jälkesi on laadukasta ja sinulta löytyy halua oppia lisää. Lisäksi aito kiinnostus alaa kohtaan on tärkeää. 

Mitä tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen suoraan asiakkaan kirjoille. Asiakkaamme hakee itselleen pitkäaikaista työntekijää. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa lähettämällä hakemus nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan pian! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen,
jenni.raitanen@workpower.fi,
040 705 0722

Avainsanat: metallityö, kokoaikatyö, päivätyö