(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Leppävirran seudulle metallityöntekijää hiontahommiin.

Työssäsi olet osana valmistusprosessia ja hoidat tuotteen hionnan esim. hitsaussaumojen osalta.
Työ on fyysisesti suhteellisen vaativaa, sillä sitä tehdään pääsääntöisesti käsikäyttöisillä työkaluilla.

Toivomme hakijalta metallialan taustaa joko opiskeluiden tai työkokemuksen muodossa. Itse hiontahommiin perehdytetään ja opetetaan, joten myös motivaatio ja halu oppia uutta ovat avainasemassa.

Työt alkavat alkuun määräaikaisena sopimuksena, mutta hyvin tehtävänsä oppivalla ja hoitavalla tekijällä on hyvä mahdollisuus pitkään työsuhteeseen.

Hakijalta tarvitaan myös valmiutta tehdä kaksivuorotyötä.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.