Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme metallityöntekijää. Asiakasyrityksemme on Tuusulassa toimiva alihankintakoneistamo, joka tekee monipuolisia koneistustöitä yleisimmille materiaaleille. 

Työnkuvaus

Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset tekemään erilaisia metallialan hommia. Työpäiviisi kuuluu esimerkiksi koneistamon avustavia töitä, kuten sahausta, kierteytystä, kiilaurien painamista, poraamista ja kappaleiden viimeistelyä. Varaston ylläpito, tavaroiden lastaaminen, purku ja pakkaaminen ovat osa työpäiviesi kulkua.

Työn edellytykset

Metallialan koulutus ja kokemus metallitöistä on työssä menestymisellesi välttämätöntä. Perustyökalujen käyttö onkin sinulle tuttua kauraa. Tyyppinä olet järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Osaat ehkä jo ajaa trukilla tai haluat oppia sen. Lisäksi töiden alkaessa tarvitset voimassa olevan työturvallisuus- ja tulityökortin.

Mitä tarjoamme

Tässä työssä pääset tekemään monipuolisesti varasto- ja metallitöitä. Saat tueksesi osaavan pienen tiimin. Työpäiväsi vietät siistissäja viihtyisässä työympäristössä.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme, sillä asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1288707
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tuusula