(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on monipuolinen ja nuorekas metallialan ammattilainen, joka etsii nyt joukkoonsa vakituista

METALLITYÖNTEKIJÄÄ Etelä-Suomen alueelle.

Odotamme hakijalta omatoimisuutta, innokkuutta, valmiutta fyysiseen työhön ja sujuvaa kommunikointia suomeksi ja/tai englanniksi. Arvostamme aiempaa kokemusta metallien käsittelystä sekä niiden kanssa työskentelystä, mutta tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä sillä työhön annetaan hyvä perehdytys. Mahdolliset työturvallisuus-, tulityö- ja/tai ajokortti katsotaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkauksen ja mukavat työkaverit. Innokkaimmille työntekijöille on mahdollisuus myös edetä haastavampiin tehtäviin. Työtä tehdään monipuolisilla työmailla Etelä-Suomen alueella ammattitaitoisessa tiimissä.

Mikäli olet loistavalla asenteella varustettu tiimipelaaja, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pikaisesti hakemuksesi. Hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi -Löydä töitä – Metallityöntekijä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi tai +358 40 455 2130.