(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta ja reipasta metallityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Vantaalla sijaitseva, pitkään alalla toiminut metallituotteita valmistava yritys.

Työnkuvaus

Työ sisältää monipuolisesti metallialan töitä, kuten kokoonpanoa, teollisuuspesukoneen käyttöä, hiontaa sekä tavaran pakkaus- ja purkutöitä. Myös muut metallityöt, kuten särmäys ja hitsaus ovat mahdollisia tilannevaihteluiden mukaan. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Päivittäinen työaika on 7,5 tuntia.

Työn edellytykset

Toivomme sinulta metallialan koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta alan työtehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen yllä mainituista työtehtävistä sekä trukinajotaidon. Tärkeintä on kuitenkin reipas asennoituminen työntekoon ja halu oppia uutta. Työ edellyttää työturva- ja tulityökorttia.

Tarjoamme

Pitkäaikaisen työn mukavassa työporukassa ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. Teet työtä päivävuorossa arkisin klo 7-15.30. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa. Asiakkaamme toimitilat ovat siistit ja nykyaikaiset. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme, sillä asiakkaamme etsii pitkäaikaista työntekijää.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi