(Poistunut julkaisusta)

Metallityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Etsimme Joensuun aluella toimivalle asiakkaallemme kahta työntekijää metallialan monipuolisiin tehtäviin. Tarjolla olevia työtehtäviä ovat mm. metallirakenteiden asennus ja kokoonpano, hitsaus MIG ja TIG, osien valmistus sekä särmäys.

Hakijoilta odotetaan aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta metallialalta sekä kuvien lukutaitoa. Olet etsimämme työntekijä, jos olet oma-aloitteinen ja hyvän asenteen omaava työntekijä, jolla on halu kehittää omaa osaamistaan. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit katsotaan eduksi, mutta ei pakolliseksi.

Tehtävään perehdytetään ja tarjolla on pitkäkestoinen työsuhde, jossa työskentely tapahtuu pääosin päivävuorossa. Palkkaus on neuvoteltavissa ja aikaisempi työkokemus huomioidaan palkassa.

Mikäli olet etsimämme työntekijä, niin jätä hakemus mahdollisimman pian sillä paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja: ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.